Online racefietsen kopen

Weg racefietsen zal bieden u een spannende, snelle en leuke ervaring. Race fietsen zijn ontworpen en gebouwd om zo licht mogelijk te maken, dus verwacht lichte frames en totaalgewicht fiets naar indrukwekkend laag zijn. De beste weg racefietsen zijn reactief en snelle afhandeling - ze moeten wendbaar en behendig zijn. Dit is ideaal voor race-doeleinden: het snijden door een overvolle pak renners, maar ook voor de lol, snelle ritten in het land met uw wielermaten.

Racefietsen Geometrie

Frame ontwerp speelt een belangrijke rol in hoe racemotoren behandelen, dat is waarom racen frames gebruiken steilere hoeken voor de voorvork en zadelpen, samen met korte staande achtervork en liggende, in vergelijking met sportief georiënteerde fietsen. Een korte balhoofdbuis houdt de bars laag. Road race fietsen gebruiken ook langer top buizen te helpen creëren van een flatscreen-backed, uitgestrekte rijden positie. Het betekent dat je een veel kleinere frontale vorm hebben, waardoor je meer aërodynamische - alles om u te helpen zo snel als je kunt rijden. Korte staande achtervork houden de wielbasis lengte onder een meter en de weg racefietsen zal neerzetten stuur te hebben.

Frame Materiaal

Historisch racefiets ontwerpers niet zet het comfort in overweging. Clever frame ontwerp, en het gebruik van materialen als koolstofvezel betekent dat moderne weg racefietsen hebben geprofiteerd van de enorme verbeteringen in comfort. Dit heeft ertoe geleid dat racefietsen als Cannondale SuperSix Evo en BMC Teammachine SLR01 bieden een uitstekend comfort, ook al zijn ze gebouwd om te racen.

Tandwieloverbrenging

Aan de voorzijde, de versnellingen op een racefiets zijn meestal een grote 53-tand voorversnellingstandwiel, met een kleinere 39-tooth binnenring. De tandwielen aan de achterzijde (de cassette) zullen zeer kleine verschillen (het aantal tanden) tussen tandwielen. Een race-cassette heeft meestal een 11-tooth bodemtuig (het moeilijkst te draaien), met versnellingen intensivering in kleine stappen naar een 25-tand, dat is wat je nodig hebt op de heuvels.

Koop racefietsen ►

Sportieve Road Bikes
  U hebt waarschijnlijk gehoord van een sportieve, maar misschien niet weet wat het betekent. Een sportief is gewoon een massa-deelname wielerevenement, is het niet-competitieve en één evenement zal meestal vindt plaats over verschillende afstanden, die voldoet aan ruiters van verschillende fitness en ervaring.

Sportieve fiets geometrie

Sportieve fietsen zijn racefietsen die meer ontspannen dan pure weg racefietsen. Vergeleken met racefietsen, sportieve fietsen hebben meer ontspannen hoofd hoeken. Meer balhoofdhoek en een langere wielbasis hebben het effect van het vertragen van de initiële reactie van besturing - het maken van de fiets voelt stabieler. Al deze dingen hebben grote invloed op het comfort, vooral over langere afstanden.

De beste sportieve fietsen zijn comfortabel en leuk om te rijden, zelfs na 6 uur en 100-plus mijl in het zadel. Vergeleken met een racefiets, is een sportieve (of uithoudingsvermogen) fiets ontworpen om een ​​minder uitgestrekt zitpositie met kortere bovenbuis, en groter balhoofdbuis bieden. Het resultaat is een reductie in hoeverre u bereiken de staven houden. Sportieve fietsen zet minder druk op je lichaam, zodat je kunt rijden voor langere, in meer comfort.

Sportieve fiets gearing en componenten

Sportieve fietsen moeten gearing voor het aanpakken van grote heuvels en bergen beklimmen. Aan de voorzijde, op zoek naar een compact crankstel; dat betekent dat een 50-tooth grote ring en een 34-tand innerlijke. Aan de achterkant look voor een cassette met een 28-tand of groter bodemtuig om u de steilste beklimmingen zien up.

Het ontwerp van sportieve fietsen is dichter randen om de fiets ontwerp racen, met fietsen als de Specialized Roubaix, Cannondale Synapse en BMC Gran Fondo GF01 meer in de richting geaccepteerd racefiets ontwerp. De oogst van 2014 sportieve fietsen omvat modellen die comfortabel zijn, maar kan gemakkelijk worden gereden. Het wordt ook steeds vaker aan sportieve fietsen uitgerust met schijfremmen, die verhoogde gevoel en betere prestaties bij regenweer te zien.